Læseliste #1 – Juli 2016

Jeg vil prøve at lave en læse liste for hver måned. Altså hvad jeg gerne vil læse i den måned vi går ind i. Det er sjovt og inspirerende at se hvad andre vil læse i den kommende måned, så derfor tænker jeg at jeg også vil lave et sådan indlæg. Jeg kender efterhånden nogenlunde mit læse tempo og hvor meget jeg kan nå, så jeg har valgt at læse en mængde bøger ud for det. Jeg kan godt lide at læse lidt i forskellige platforme, så det har jeg selvfølgelig også taget med i mine overvejelser.


Listen er som følgende

Fysiske bøger:

Sator-koden af Morten Hohwy

Forbrydelsen i Jelling af David Sparrevohn Mørck

Hvad der siden hændte rødhætte af Jannie Østergaard

I H.C. Andersens verden af Ulrich Horst Petersen

E-bog:

Knuste Knogler af Anja Duna

Lydbog:

I Pandoras æske af Pernille Eybye

 

– Jeg håber rigtig meget, at jeg kan nå at læse alle disse bøger, for det ville være ret stort, hvis jeg kunne ;D Jeg vil fremover prøve at lave en læse liste for den næste måned, det giver også mig et mål at gå efter 🙂

 Hvad skal du læse i Juli måned?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *