Stalker

Titel: Stalker

Forfatter: Michella Rasmussen

Forlag: Tellerup

Udgivet: 21. juni 2016

Sider: 214

Bedømmelse: 3/5

Dette er en anmelderbog fået af forfatteren 😀


Handling:

Julie får et brev fra en beundre, hvor der ikke er nogen afsender eller noget frimærke på. Det bliver hun glad for, men så begynder hendes ting at forsvinde, der står friske blomster inde på hendes værelse og brevene bliver mere og mere uhyggelige. Hun har fået sig en stalker. 

Min mening:

Åh kæreste Julie, hvor er det dog en forfærdig omgang du skal igennem i dit liv. Det er da også skrækkeligt, at en person kan finde på at gøre alle de ting, for at vise kærlighed. Det er jo helt misforstået 0_o Julie er hovedpersonen i denne Stalker bog, som er rigtig godt skrevet. Af at det var hendes allerførste bog, så syntes jeg faktisk at det var rigtig godt klaret. Hun har et talent, som jeg håber at hun vil dykke mere ned i, for jeg læste hendes bog på fire dage, hvilket betyder at den har været spændende. Den holdt spændingen hele vejen igennem.

Det eneste der trækker ned er at personerne skal være omkring de atten, men ikke helt virker til at være i den aldergruppe. De agerer som nogle der måske er 13-15 år. 

Jeg græd, råbte af Julie at hun var dum og ikke skulle gøre det, jeg følte min mave danne en kæmpe knude og jeg følte lettelse, kærlighed og meget andet. På de få sider (214), så kommer man igennem hele følelses registeret. Hun skriver så levende at jeg slet ikke kan lade være med at føle det er mig det hele går ud over. Det er vildt at leve sig så meget ind i en bog, at jeg slet ikke opdagede at tiden fløj af sted på den anden side af bogen.

Havde en person jeg troede det var hele vejen igennem. Imens jeg samtidigt mistænkte to andre også. Spændingen holdt hele vejen igennem og jeg gættede forkert, hvilket var ret fedt, for jeg var helt sikker på at personen havde afsløret sig selv, så fik jeg en ny mistænkt, som det viste sig heller ikke at være. Herligt, at jeg ikke kunne gætte det 😀 Personen (Stalkeren) var godt nok creepy, anmassende og virkelig væmmelig. Der er så mange ting personen gør i kærlighedens navn, som er så forfærdelige ;(

Forsiden er fantastisk, endnu et Tellerup vidunder. De meget blåøjne stirre på mig, så jeg må vende bogen om, så det ikke er så væmmeligt 😀 Den er virkelig lækker at se på og den runder alt indholdet rigtig godt sammen 😀

Læs den, fordi du kan 😀 Hvis du er til realistisk gys og krimi (uden politi i hovedrollerne), så er denne bog lige noget for dig. 

 

One thought on “Stalker

  1. Pingback: Månedsopdatering #8 – Juni 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *