#Prinsensrejse #1 – Ankomsten

Så er den lille prins kommet til mig. Det er en spændende rejse den allerede har været ude på, så nu skal den lige hvile lidt hos mig inden den igen drager videre på din færd. Prinsens rejse er startet af Rikke fra Flyv med mig. Hele konceptet går i sin simpelhed ud på at læse bogen og sende den videre til den næste, så de kan skrive en hilsen til Prinsen og læse den. I 2017 – omkring april, så skal bogen tilbage til sin ejer, med en masse hilsner i, pynt og hvad der ellers er kommet med ;D Det er simpelthen en sjov ide, så hvorfor ikke prøve det 😀 Måske kan du stadig nå, at være med i Prinses rejse. 

Han er altså ankommet her hos mig, så han har nu været I Ålborg, Frederikshavn, Nakskov og Viborg, så han har allerede rejst en del. Der er stadig lang vej, for gætter på at han skal meget af Danmark rundt inden han er færdig ?


Første dag i Viborg – masser af slik, hygge og varme. Altså en kølig drik ved vores side, så nu skal der dælme hygges ? Så kære prins, hjerteligt velkommen her til byen 😀

3 thoughts on “#Prinsensrejse #1 – Ankomsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *