En fattig, men rig familie

Endnu en Maiken P. Rais novelle og denne her er både rørende og smuk. Den er så godt skrevet, så let og lækker. Hun er virkelig dygtig – det er helt utroligt. Hun skal nok blive til noget, det er der ingen tvivl om. Så ung, så talentfuld. Det er så dejligt, at se og hører. Igen er hun den levende fortæller, hvilket jeg elsker rigtig meget. Du kan se novellen herunder og resten af min anmeldelse under videoen.

 

Man følger i novellen en der går langs en gade i snevejr og går forbi en masse vinduer, hvor familier holder jul. Der ser hun en fattig familie, som hverken har vådt eller tørt stående på julebordet. Hvorfor familien stadig er rig, ja det må du hører dig til. Jeg syntes det er en herlig historie, som virkelig går om bagved den jul vi har i dag, som virkelig fortæller hvad vi bør værdsætte og hvad der er vigtigt her i livet 😀 Det er ikke bare det at vi skal være noget for hinanden, men vi skal også værdsætte det, at vi er sammen ;D

Du skal læse denne til jul, da det er det den handler om. Den er virkelig lækkert skrevet og både sød, smuk, romantisk og indsigtsrig. Det er altså fantastisk, at der er så mange der skriver bøger, noveller, digte med mere. Jeg er bare så glad 😀

One thought on “En fattig, men rig familie

  1. Pingback: Månedsopdatering #7 – Maj måned 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *