Rød vintersol


Titel: Rød vintersol

Forfatter: Anna Degnbol

Forlag: Calibat

Sider: 79

Udgivet: 2015

Bedømmelse: 2/5

Dette er et anmeldereksemplar, som jeg har fået af forlaget Calibat. Meningerne i indlægget her er helt mine egne.

Handling:

Det er en samling fortællinger om forskellige dele af livet. Den er illustreret med mange billeder.

Min mening: 

Jeg må starte med at sige at jeg er ked af det, men jeg forstår sinpelthen ikke hvad den her bog vil mig. Jeg knus elskede den allesidste historie i bogen. Den var virkelig god, men resten forstod jeg slet ikke, hvilket var synd. De rørte mig ikke rigtig, fløj bare forbi mig. Jeg er sikker på at den rette læser vil nyde denne bog, for tegningerne er rigtig fine.

Jeg elsker at det er en blanding af meget detaljerede tegninger og mere abstrakte tegninger. Det er måske også der kæden røg af for mig. Det virkede for forskelligt på en eller anden måde. Hun skriver nogle gode historier ind i mellem, men der er også nogen hvor jeg nok bare ikke er kreativ og analytisk nok til at forstå dem.

Læs denne bog, hvis du trænger til lidt let at læse mellem de tunge bøger.

One thought on “Rød vintersol

  1. Pingback: Månedsopdatering #7 – Maj måned 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *