Elinors efterår

ItemImage (3)

Titel: Elinors efterår

Forfatter: Anja Duna

Forlag: Forlaget Skrivetid

Udgivelse: 7. Maj 2014

Sider: 75

Bedømmelse: 4/5

Dette er et anmelder eksemplar givet af forfatteren, men mine meninger er helt mine egne. Tak fordi jeg måtte læse den bog.

Handling:

Elinor er en gammel dame, som er dement. Hendes liv er blevet meget ensformigt og lidt kedeligt, men så opdager hun en der går forbi hendes vindue flere gange og hun skriver det ned i hendes kaldender, så hun kan huske det. Det er nemlig meget mistænkeligt og måske en morder, som vil dræbe hende. Vi følger hendes jagt på hvem denne person er, om hun opdager hvem det er og om det er en morder, må I læse jer til 😀

Min mening:

Denne lille bog kan meget mere end man lige skulle tro. Det er helt utroligt, at den har så meget indhold, selvom den ikke fylder meget. Det er jeg meget imponeret over. Bogen er meget velskrevet, så du skulle tage og læse den ;D Den er virkelig god og værd at læse.

Det er en virkelig god bog om demens og andres påvirkning af vores tanker om os selv. Det er en særdeles vigtig bog. Det er vigtigt at tale om de ting vi gemmer lidt væk og ikke rigtig snakker om. Det er en bog der er så livsbekræftende, morsom og utroligt virkelig. Jeg elsker den gamle dames måde at se verden på 😀

Der er faktisk mange vigtige emner i denne bog, selvom den ikke er længere, så er den fyldt med emner vi bør tale om, hvilket er fantastisk <3 Det er utroligt hvad hun kan have i så lille en bog ;D Jeg er så imponeret ;D

Nu mere jeg tænker over handlingen, nu mere elsker jeg denne bog. Hold da helt op, hvor er den altså skønt og sikke en stædig gammel kone (ment på den bedst tænkelig måde – hun er så sej)

 

 

One thought on “Elinors efterår

  1. Pingback: Månedsopdatering #7 – Maj måned 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *