Drivhuset

Anders Bodelsen har skrevet en novelle, som nu bliver oplæst på youtube. Det er sjovt hvad man kan finde på de sociale medier. Ofte søger jeg bare efter et eller andet, som kan underholde mig bare en lille smule og så dukker der alle mulige ting op. Idag prøvede jeg så at søge på noveller derinde og jeg fandt faktisk en hel del af dem – det er da lidt sjovt. Det er en super god måde at lære nye forfattere at kende på og nye historier 😀 Du kan hører denne novelle her.

Denne novelle handler om en dreng, som vokser op tæt på et gartneri, som han ikke må lege i. Det er forbudt område for små børn, men de list større børn må godt se solen gå ned i drivhusene. Vi følger denne dreng fra hans barne lege og op til hans voksen tid, hvor drivhusene bliver til lejligheds komplekser.

Det er en sød lille historie, som går over en længere livs periode uden at det går for hurtigt i den meget korte historie. Det er egentligt imponerende hvor meget handling han kan få ind i så lidt tekst 😀 Det er ret godt klaret. Jeg er altid imponeret over hvor meget handling en lille tekst kan indeholde.

Det er svært at anmelde en novelle, fordi den er så lille, men jeg har nu prøvet alligevel. Jeg syntes det er rigtig fint, at vi følger denne dreng gennem hans liv, jeg kan godt se at vi både er i hans barndom, opdagelsen af at veninder også er skønne piger, som man kan forelske sig i og starten på et voksent liv.

One thought on “Drivhuset

  1. Pingback: Månedsopdatering #7 – Maj måned 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *