Liwervalls univers

Titel: Liwervalls univers

Forfatter: Glenn Enrico Buhl Liwervall

Forlag: Mellemgaard

Udgivet: 30. Oktober 2013

Sider: 73

Bedømmelse: 5/5

Handling:

Det er en lang række digte fra livet som Liwervall. Der er ikke noget der er for tabubelagt til at blive talt om. Det er digte der kommer dybt inde fra en digters sjæl.

Min mening:

Hvor skal jeg begynde? Der er så meget at sige om denne skønhed af en bog. Lad os starte med en af de ting som jeg klart sætter pris på. Forsiden. Prøv lige at kigge på den engang. Se hvor smuk den er. Den blå, let kølige men livsglade farve passer så godt til alt det indhold der er i selve bogen. Manden med alle sine tanker er lige sådan jeg tænker en digter ser ud, lige før hans digte kommer på papir. Åh altså er bare så glad for dette omslag. Det er så simpelt, men dybt på samme tid.

Forsiden siger for mig også alt om digtene. Digtene er smukke, dybe dråber fra et hverdags liv. Man skal virkelig belønne sig selv med denne smukke digtsamling, for den er meget mere end blot ord. Det er humor på højt plan, kærlighed til livet og en desperat higen efter nærvær med en ægte kvinde ? 

Det er simpelthen så skøn en samling digte og jeg har virkelig klukket af mange af digtene, fordi de er så rigtige, jeg kender det så godt situationerne at det bare er så godt, at læse om. Det er virkelig nogle skønne digte om livet. Jeg følte at jeg kom med helt ind i hans liv, så det er virkelig godt skrevet.

Jeg har fået mig en ynglings digter <3 Jeg har aldrig sådan rigtig kunne lide digte, men for pokker, hvor han dog skriver herligt ;D Leder du efter en realistisk smukt skrevet humoristisk digtsamling, så led ikke længere, men lån den lige her på biblioteket.dk

2 thoughts on “Liwervalls univers

  1. Pingback: Månedsopdatering #6 – April måned 2016 | Pipalukbooks

  2. Pingback: De ti bedste bøger i 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *