Giveaway på facebook

Jeg fejrer at jeg har fået 50 følgere på denne blogs facebookside med en fin giveaway, hvor du kan vinde to herlige digtsamlinger 😀 Hop ind og vær med 😀 Snepryd har været den glade giver af disse to bøger 😀

2 thoughts on “Giveaway på facebook

  1. Hej Idet jeg til daglig arbejder med korrektur m.v. i ORDsager vil jeg lige gøre opmærksom på to fejl i din udsendte mail: Fejre skal være fejrer og håb ind, skulle nok have været HOP ind. Dette var bare en lille service fra dig til mig ?

    Den 12. april 2016 kl. 12.19 skrev Pipalukbooks :

    > Pipalukbooks posted: “Jeg fejre at jeg har fået 50 følgere på denne blogs > facebookside med en fin giveaway, hvor du kan vinde to herlige > digtsamlinger 😀 Håb ind og vær med 😀 ” >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *