Kun’traster

Titel: Kun’traster

Forfatter: Glenn Enrico Buhl Liwervall

Forlag: Snepryd

Udgivet: 2015

Sider: 61

Bedømmelse: 4/5

Dette er et anmelder eksemplar, som på sødeste vis er sendt fra forlaget Snepryd. Dog er alle meningerne i denne anmeldelse ikke påvirket af hverken forfatter, forlag eller andre 😀

Handling:

Det er en række digte om livet, kærligheden og alt der i mellem.

Min mening:

Lad os starte med omslaget. Det er bare så smukt, det passer så fint til resten af bogen, så fyldt med smukke kontraster med babyen og døden i et timeglas, som jeg går udfra er selve livet. Der er mørke og lys. Det er virkelig godt tænkt at den er blevet lavet sådan. Den eneste farve på coveret er to små hjerter, som virkelig fuldender det hele. Vender du så bogen rundt, så er der en fin baggrunds tekst og bogen er ligesom bundet ind som en gave, hvillet er rigtig smukt 😀 Hele vejen rundt, er den virkelig godt gennemført.

Digtene er smukke på en helt nede på jorden måde. Det er ikke ophævet til et niveau, hvor alt bliver uforståeligt. De er fyldt med hverdag, kærlighed og livet generelt. Der var især to digte der rørte mig mere end de andre og det ene var det allerførste. Det er sådan set “bare” en illustration af hverdagen, men det virker så intenst og så ender det på en måde, hvor jeg tænker “hvad sker der nu?”. Jeg fortsatte lige den historie digtet fortalte, bare for at afslutte det i min hoved 😀 Jeg syntes det er super fedt at digtene hænger i luften og får en til at tænke 😀

Jeg syntes det er sindsygt svært at bedømme digte. Det er jo så personligt og individuelt hvad man får ud af det, men de her er altså rigtig gode. Deres enkelthed, deres rå og ærlige udtryk giver så meget til læseren. Læser du ikke digte normalt, så er den her samling, et perfekt sted at starte 😀 Jeg glæder mig til at læse meget mere fra hans hånd. For han kan jo udtrykke sig i hvert fald i digte, hvilket jeg syntes er imponerende for det er en meget lille tekst, hvor der skal så meget indhold indeni. Han har nogle virkelig  små digte, hvor meningen bare er så stor. Det er helt vildt.

Læs den, den er det værd 😀

Det var så den anmeldelse, men jeg har lige et lille hint til jer her til sidst. Glenn kommer som ny forfatter her på bloggen sidst i April 😀 Så glæd jer ?

One thought on “Kun’traster

  1. Pingback: Månedsopdatering #6 – April måned 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *