Under rosen

ItemImage

Titel: Under rosen

Forfatter: Hanne Bech Hansen

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Udgivet: 23. Oktober 2014

Sider: 369

Bedømmelse: 4/5

Handling: 

Bogen handler om Malika, som er efterforsker. Hun er nybagt mor og lige kommet tilbage fra barsel, da en sag om en prostitueret dukker op. Den prostituerede vågner op i fangeskab og pludselig uden sin gravide maven, men hvor er babyen? Politiet tror ikke helt på hende, hun er jo junkie så ikke så troværdig i deres øjne, indtil en sag fra fortiden dukker op. Flere spor trækker spor til andre lande og langt ind i et kriminelt netværk.

Min mening:

Jeg elsker krimier, men denne var godt nok en anelse for forvirrende for mig. Det var godt nok svært at følge med, fordi der er så mange mennesker der bliver introduceret på kort tid og samtidig, så skal det hele samles til sidst i en stor enhed. Efterhånden, som jeg fik styr på alle personerne og hvor de hørte til i det store puslespil, så gik det hele op i en højere enhed.

Det er en ganske godt skrevet bog, som kommer helt ned på bunden af samfundet uden, at det virker som om forfatteren er ser ned på disse personer. Hun er på højde med dem, følger dem og fortæller deres historie, som den er. Uden omsvøb. Det er sjovt, som hun kan skildre både høj og lav uden det virker forkert.

Historien er sammenhængende og runder det hele af på en smuk måde. Den er super spændende hele vejen igennem og det er sgu utroligt hvad mennesker kan få sig selv til. Fy for fanden. de kriminelle i denne bog er virkelig ulækre i deres gerninger. Hun skriver, så der både er lidt humor i og så man kommer helt med ind i hvad der sker med personerne.

Jeg vil virkelig gerne læse mere af denne forfatter, for hun virker til at kunne sit kram. Den virker utroligt ægte i sin måde at beskrive politiarbejde. Det er ikke sådan “vi har mega travlt hele tiden”, men meget mere hvad jeg tror i perioder kan være sandt med dage, hvor der ikke er så meget der at lave. Fedt skrevet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *