Hjemkomsten – og andre noveller

ItemImage

 

Titel: Hjemkomsten – og andre noveller

Forfatter: Maeve Binchy

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Sider: 190

Udgivet: 2001

Bedømmelse: 4/5

Handling:

Hjemkomsten er en række af små noveller, som alle sammen handler om hvordan livet er. Nogen gange er livet slet ikke som man ønsker det og nogen gange kommer der noget uventet ud af en kedelig ferie.

Min mening:

Jeg var faktisk imponeret af denne bog. Det er ikke alle der kan skrive noveller der er så fyldt med indhold som hende her. Det er godt nok helt vildt. Hun har så meget indhold i sine små historier at det føltes som en hel bog hver gang jeg hørte en enkelt novelle. Det er en rigtig god oplevelse, så jeg vil klart anbefale denne bog til andre, som elsker noveller.

Der er en utrolig omgang twist hun kan komme med. Hver gang jeg vidste hvad der skete, så kom der lige en lille vending i det hele, så de er både spændende og hyggelige at læse. Jeg var glad for, at jeg kom forbi denne lille realistiske romantiske bog 😀

One thought on “Hjemkomsten – og andre noveller

  1. Pingback: Månedsopdatering #4 – Februar 2016 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *