Twillight – Tusmørke #2

Titel: Twilligt, Tusmørke, del 2

Forfatter: Stephenie Meyer

Forlag: Carlsen

Udgivet: 11. Oktober 2011

Sider: 240

Bedømmelse: 5/5

Handling:

Bella har fundet ud af hvad Edwards hemmelighed, men bliver ikke rigtig skræmt af det. Hun vil være i nærheden af Edward hele tiden, men hun er i fare, hvilket Edward har advaret hende om igen og igen, igennem deres forhold. Kan han beskytte det han har kært? Kan hun?

Min mening:

Denne del er lige så smuk som den første del. Det er nogle smukke, udtryks fulde billeder, som giver hele historien det liv den fortjener. Jeg var aldrig i tvivl om, at tegneren virkelig elskede denne twillight historie. Der er så meget kærlighed i de tegninger, så meget dybde og detalje. De er simpelthen virkelig fantastiske. Luk bogen op og bliv fortryllet af de smukke tegninger.

Indholdet var faktisk, om muligt endnu mere spændende end den første. Det var helt umuligt at slippe den igen. Jeg måtte bare vide hvad der skete næste gang. Det var en vild historie med alt hvad jeg havde brug for at spænding, kærlighed og baggrundshistorie. Den er virkelig godt skrevet. Den er så meget værd at læse og er en af dem der sammen med etteren kommer på min to buy liste 😀 Den vil blive et pragteksemplar, som absolut må stå hjemme på reolen og pynte 😀 Jeg forstår godt hvorfor folk falder for denne historie.

Forsiden er simpelthen så smukt lavet, at jeg ikke kan holde op med at kigge på den. Jeg holder virkelig af at man gør så meget ud af en bogs forside. Jeg bliver sgu da helt glad i låget af det 😀 jeg elsker smukke forsider – det er som regel også det jeg køber bøger på *Griner*

3 thoughts on “Twillight – Tusmørke #2

  1. Pingback: Nytårsforesæt opdatering #1 | Pipalukbooks

  2. Pingback: Månedsopdatering #3 – Januar 2016 | Pipalukbooks

  3. Pingback: Nytårsforesæt opdatering #1 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *