Twillight – Tusmørke #1

Titel: Twillight – Tusmørke, 1. del

Forfatter: Stephenie Meyer

Forlag: Carlsen

Udgivet: 2010

Sider: 224

Bedømmelse: 5/5

Handling:

Isabella, som kaldes Bella flytter hjem til sin far, som bor i en virkelig kedelig by, kaldet Forks. Her lever hun et helt almindelig liv, indtil hun møder Edward, så ændre alt sig. Hendes liv tager en spændende og skræmmende drejning, for Edward er uimodståelig og samtidig er han mystisk. Hans sande identitet holder han skjult, indtil nu. Bella vil afdække hele hans mørke hemmelighed. For hun mon lov til det og vil hun skræmmes af den?

Min mening:

Lad mig starte med at indrømme, at jeg ikke har læst den originale Twillight, altså bogen. Jeg må dog også sige, at jeg af denne bog fik lyst til at læse originalen også 😀 Jeg holdt meget af den måde den var opbygget på. Der var kun få steder, hvor jeg ikke rigtig forstod billederne. Det skal siges at det ikke er det jeg er bedst til – at afkode billeder. Jeg gør mit bedste og jeg må sige at denne graphic novel genre og især denne bog gør det så meget sjovere at lære det 😀

Det første vi da vidst lige skal tale lidt om er klart forsiden og især set sammen med nummer to i serien. Jeg syntes de er så smukt lavet og det med at de hænder sammen, jamen det er da bare så fedt. Tænkt at de har brugt så meget tid på at lave det sådan. Det er altså bare helt fantastisk og det gør bare mig endnu mere begejstret for bogen. De er begge to hardback, hvilket kan få mig helt op på den lyserøde sky af glæde. Det er da bare for vildt 🙂 Jeg knus elsker dem, for denne smukke forside med sølv bogstaver <3

Jeg er VILD med tegningerne indeni. De er så smukke og i samme utrolige stil som udenpå. De er detaljerede på en måde der ikke er overdrevet, men lige tilpas. De fleste er sort/hvide, men nogle af siderne har også farver. Hvis det kan lade sig gøre, så er de faktisk endnu smukkere med farverne på. De er betagende på en helt uvirkelig eventyrlig måde. Det er så betagende, at jeg ikke kan lade være med at kigge på dem 😀

Jeg elskede at historien ikke var fokuseret på meget andet end Edward og Bella, da den ellers ville blive alt for tyk. Der er jo også en bog nummer to i serien her, så der kommer mere til denne historie om Bella og Edward. Jeg syntes historien var tilpas spændende og den var hurtig at komme igennem, men jeg nød så meget blandingen af vigtige tekster og billeder. Det er virkelig en bog, som jeg vil anbefale andre og så er den er virkelig værd at læse 😀

4 thoughts on “Twillight – Tusmørke #1

  1. Pingback: Twillight – Tusmørke #2 | Pipalukbooks

  2. Pingback: Nytårsforesæt opdatering #1 | Pipalukbooks

  3. Pingback: Månedsopdatering #3 – Januar 2016 | Pipalukbooks

  4. Pingback: Nytårsforesæt opdatering #1 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *