Men egentlig ville jeg så gerne have været antropolog

Titel: Men egentlig ville jeg så gerne have været antropolog

Forfatter: Margaux Motin

Forlag: Cobolt

Sider: 176

Udgivet: Dansk 2013, Fransk 2009

Bedømmelse: 3/5

Handling: 

Margaux fortæller via tegninger og tekst om sit liv som nogen og 30 årig, mor, veninde, datter, selvstændig med mere. Hun er selvironisk, retfærdig og hamrende humoristisk.

Min mening:

Hendes tegninger er farverige enkle, men fyldt med detaljer og kærlighed. Hun har virkelig gjort en masse ud af at tegne, så læseren forstår budskabet uden alt for meget tekst. Det er en herlig måde at dele sit budskab på. Det er en smuk måde at illustrere sit eget liv på og jeg morede mig meget hele vejen igennem over hendes måde at skrive om kvinder og hendes eget liv på. Det er meget en fortælling om hvad der sker, når man er i midten af 30’erne og har fået børn og mand.

Jeg syntes den er rigtig svær at bedømme, fordi jeg aldrig har læst og bedømt noget af den slags før. Det er så svært at bedømme noget der er så ukonkret, men samtidigt konkret. Det er lidt svært at forklare, men det er bare så mange små historier at det er svært at bedømme hele bogen som en historie. Jeg er lidt i tvivl om det faktisk er en graphic novel, selvom den stod i den sektion på det lokale bibliotek.

Af at den er så tyk, så er den meget let at komme igennem, men der er heller ikke den store dybde i den. Det er som om hun gerne vil udstille sig selv, som en utroligt smuk kvinde i smukke kjoler. Det er lidt som en lang status opdatering på facebook, men jeg vil alligevel godt give den tre stjerner, fordi den stadig er et godt grin og udmærket lavet 😀

Hvis du vil se lidt billeder af tegnestilen, så hop ind på min Instagram profil, hvor jeg linker direkte til det lige her –> Pipalukbooks <–

3 thoughts on “Men egentlig ville jeg så gerne have været antropolog

  1. Pingback: Nytårsforesæt opdatering #1 | Pipalukbooks

  2. Pingback: Månedsopdatering #3 – Januar 2016 | Pipalukbooks

  3. Pingback: Nytårsforesæt opdatering #1 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *