Den lange rejse #3 – Videre mod nord

  
Titel: Den lange rejse #3 – videre mod nord

Forfatter: Jørn Riel

Udgivet: 2014

Sider: 126

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Bedømmelse: 5/5

Handling: 

Apaluk, Liev og Narua tager sammen med Sølvi på eventyr mod nord. Her rammer de ind i en snestorm, så de bliver skilt ad imens stormen fare over dem. Senere møder de to mænd på en jagttur et skib, hvor der sker en helt masse ting, som de ikke havde forventet. 

Min mening:

Jørn Riel har igen skrevet en smuk beretning om det grønlandske folk. Der er en brutal ærlighed i hans fortælling, men på en måde der både gør en forundret og i godt humør. Jeg elsker hans bøger om Grønland. Det virker som om han selv har været helt inde bagved det hele og set det med sine egne øjne.

Denne historie har så meget mere at byde på end bare, at være en historien om fire børn på eventyr. Den handler også om sammenhold på tværs af kulturer, mod, kærlighed og en barsk verden. Det er så levende beskrevet at jeg følte jeg var en del af det slæng ? Glæder mig allerede til at læse meget mere af Jørn Riel. Det bliver så skønt.

One thought on “Den lange rejse #3 – Videre mod nord

  1. Pingback: Månedsopdatering #2: December 2015 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *