Sig ikke at du elsker mig

 

Titel: Sig ikke at du elsker mig

Forfatter: Anja Christensen

Sider: 28

Udgivet: 12. December 2015

Forlag: Ordlaboratoriet
Bedømmelse: 4/5

Denne bog er givet til mig af forfatteren selv, som et anmelder eksemplar. Min mening er ikke påvirket af denne skønne gave, den er helt igennem min egen.

Handling:

Delphine er skuespillerinde på et teather og kæreste med hendes chef, men hun er blevet usikker på om de vil den samme vej i livet. Han virker nemlig meget distanceret fra hende og vil ikke svare på om de skal holde jul sammen. Om hun finder ud af hvorfor han er som han er, ja det må du læse dig til ?

Min mening:

Hvor er det dog skønt at læse en julenovelle, som ikke er som mange af de andre bøger og film der læses i december. Det er rart at der et form for hverdags forhold, som skal fikses. Den her bog tager et forhold op, som har varet i fem år. Det er ikke en dans på roser, der er tvivl og skænderier, men det er nu i en smuk forening af skønt beskrevet julebilledee af snevejr og juleaften. Det er virkelig en bog der er værd at læse. 

Jeg fandt en dybere mening i denne bog, som jeg syntes er fantastisk. Det er ikke noget der bliver sagt direkte, men jeg fangede at der var en pointe med bogen, udover at være en god romantisk historie drysset med lidt erotiske undertoner (ikke i overdreven grad, men nok til at jeg kunne mærke det nyforelskede par og gnisten i Delphines forhold). 

Jeg elskede at denne bog førte mig tilbage til de gamle danske film, som Frøken Nitouche. Ordet skuespillerinde kan alene fører mig tilbage til gamle dage. Det var bare så dejligt, at hun ikke bare blev kaldt skuespiller. Tak til Anja for denne skønne bog.

Jeg glæder mig meget til at læse mere om Delphine ? Bogen kan købes hos Saxo og den er virkelig det værd. Vil du se mere af hvad Anja Christensen har skrevet, så hop ind på hendes hjemmeside, hvor hun både har en oversigt over hendes bøger og en skøn blog liggende.

One thought on “Sig ikke at du elsker mig

  1. Pingback: Månedsopdatering #2: December 2015 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *