Et juleeventyr

  
Titel: Et juleeventyr

Forfatter: Charles Dickens

Sider: 25

Udgivet: 1997

Forlag: Apostrof

Bedømmelse: 4/5

Hvad handler bogen om?:

Sprooges er en sur gammel mand, som ikke rigtig elsker julen. Faktisk er han helt ligeglad med den. Han er nærrig og kold, men natten før mødes han af tre ånder som hver viser ham hvad andres mener om ham, hvad hans handlinger gør ved andre og hans barndoms juleglæde. For det Sprooges til at ændre sig?

Min mening om bogen:

Denne illustrede udgave var virkeligt smuk og gav hele historien et dybere penselstrøg. Historien kender vi jo så udemærket, men den er alligevel gid og i den rigtige juleånd. Det er en sød lille historie, som hurtig er overstået. Jeg kunne godt have tænkt mig lidt mere dybde i den, men den lethed den har kan godt forsvinde af for mange detaljer. Herlig bog, med stof til eftertanke.

One thought on “Et juleeventyr

  1. Pingback: Månedsopdatering #2: December 2015 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *