Peters jul

 

Titel: Peters jul

Forfatter: Johan Krohn

Sider: 23 / 38

Udgivet: 1889 / 2002 (første udgivelse 1866)

Forlag: Sesam

Bedømmelse: 3/5
Hvad handler bogen om?:

Peter fortæller i digteform om sin juletid med fine billeder til.

Hvad mener jeg?:

Jeg havde valgt at låne to variationer af bogen, både en ny og en gammel for at se om der var forskel i sproget. Det var dog ikke her de to illustrerede bøger skilte sig fra hinanden. Den gamle havde nogle smukke gamle billeder og den nye nogle store smukke illustrationer. Jeg kunne bedst lide den nye. Jeg syntes den gav den bedste steming ?

Jeg havde lidt svært ved at det hele skulle være på vers, men det fik da min hjerne lidt på arbejde. Jeg syntes egentlig at det var en god bog og endnu et eventyr jeg ikke kendte til fulde. Jeg havde hørt Peters eventyr så meget, men åbenbart i en meget samlet og forkortet udgave. Fedt at læse den helt. 

Tak til Eva Lucia for at lave denne jule læse challange, så jeg kan lærer flere eventyr at kende ?

One thought on “Peters jul

  1. Pingback: Månedsopdatering #2: December 2015 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *