Den lille pige med svovlstikkerne

Titel: Den lille pige med svovlstikkerne
Forfatter: H. C. Andersen

Sider: 32

Forlag: Gyldendal

Udgivet: 2000

Bedømmelse: 4/5

Hvad handler bogen om?:

En lille fattig pige går i vinterkulden en nytårsaften. Hun skal tjene nogle penge til sin familie, men da hun ikke har gjort det, så tør hun ikke tage hjem. Hun sætter sig op af en væg og tænder en svovlstik. Resten må du læse dig til.

Hvad syntes jeg?:

Hvorfor kender jeg ikke de originale udgaver af H. C. Andersens eventyr. Da jeg fandt slutningen på denne bog, var jeg overbevist om at det ikke var den slutning, som jeg normalt kender til. Bogen er godt skrevet og med utroligt smukke illustrationer. Jeg er så glad for, at jeg i denne december læser en masse af hans eventyr i en meget mere original variation. Jeg vil helt ind til det ægte eventyr. Det kom jeg her, selvom den er super sørgelig og jeg troede den havde en anden slutning.

Jeg syntes det er fedt at de er lavet i en illustreret udgave, nogle af hans historier. Det gør hele oplevelsen endnu mere fed og super lækker ??

Denne bog blev læst som en del af #24bookishdaysofchristmas

One thought on “Den lille pige med svovlstikkerne

  1. Pingback: Månedsopdatering #2: December 2015 | Pipalukbooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *