In my darkest hour

 

Titel: In my darkest hour

Forfatter: Eva Lucia

Udgivet: 2015

Sider: 25

Forlag: Paperback

Bedømmelse: 4/5

Denne bog er givet til mig, som et anmelder eksemplar af Eva Lucia. Jeg er ikke påvirket i min mening af nogen som helst andre end mig selv ?

Hvad handler bogen om?
Bogen er en række engelske digte om en mørk periode i et menneskes liv, hvor er både er mørke og lys. Håb, kærlighed og tro, men også det modsatte.

Hvad syntes jeg?

Jeg tog denne bog, som en udfordring til mig selv, da jeg normalt ikke er den store elsker af digte og engelsk ikke ligefrem er mit hovedsprog. Sproget i hendes digte er både let af læse, men har også en dybde der gør at jeg lige måtte vende tilbage til nogle af digtene og læse dem igen. Bare for at se om jeg havde tolket det rigtigt første gang ?

Der er især et af digtene der hænger ved helt inde i mit hjerte. Det er vidst det mindste digt i samlingen, men det var det der slog benene væk under mig. Det er virkelig en samling digte jeg kunne forholde mig til og føle med når jeg læste dem. 

Det er utroligt hvilken dybde Eva Lucia kan få ned i så få linjer. Det er imponerende. Det er den bedste digtsamling jeg har læst, så kom ind og hent bogen med det samme. 

????

3 thoughts on “In my darkest hour

  1. Pingback: Månedsopdatering #1: November 2015 | Pipalukbooks blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *