Julemanden helt privat

 

Titel: Julemanden helt privat

Forfatter: Peter Gaymann og Andreas Hauffe

Forlag: Hovedland

Udgivet: 1999

Sider: 96

Bedømmelse: 4/5
Hvad handler bogen om:

Juleaften tager julemanden og hans elsdyr ud for at dele julegaver ud til de mange børn i verden. Kanen med elsdyret holder nede foran en etage bygning, da der kommer en fotograf, en journalist og en videomand fordi, som gerne vil have en rigtig saftig historie om julemanden. De tror at elsdyret kan tale og vil give dem den historie de gerne vil have. Men kan den virkelig tale og vil den fortælle noget privat om julemanden?

Hvad syntes jeg?

Julehistorier er altid så højtidelige, romantiske og alt er som det plejer, men den her historie ændre det hele og det bliver gjort på en humoristisk måde. Der er ting om julemanden, som jeg slet ikke havde tænkt om julemanden ? Det er altså en bog med en vinkel som kunne være så realistisk at jeg ikke tænkte over at det jo ikke kunne være sandt. Altså at julemanden findes og at det er et elsdyr der trækker kanen med mere.

Det er egentlig en sød historie. Dog ikke en vildt dyb bog, men god til de der i mellem længere og tungere bøger, som vi af og til læser. Den er let at læse og der sker så meget super fedt i bogen, at den virkelig er værd at læse. Jeg vil dog sige, at det ikke er en børnebog, da der er meget om forhold på den mere erotiske måde. Ikke i detaljer og måske er jeg også bare sart overfor vvad børn skal læse. 

Jeg lavede igår et indlæg om de helt vidunderlige billeder der er inden i bogen. Det indlæg kan du finde her. Jeg holder virkelig meget af de illustrationer der var i bogen og de er alene hele bogen værd ?

One thought on “Julemanden helt privat

  1. Pingback: Månedsopdatering #1: November 2015 | Pipalukbooks blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *