Bogforum #3

Åh der var så mange bøger jeg gerne ville købe på bogforummet, men jeg ved at jeg selv skal slæbe dem med hjem til jylland og det kan jo blive lidt tungt ? Har dog været så smart at tage meget lidt tøj med, så har derfor ekstra god plads til bøger. Jeg fik syv bøger med hjem og en signering af en bog jeg havde med hjemmefra samt et anmelder eksemplar på email ?

Jeg var hos to forlag for at købe bøger, så det er ikke fordi jeg var så mange steder for at handle. Der var så mange valg at det var alt for svært at finde ud af hvad jeg skulle købe ?

Først var jeg hos Tellerup, hvor de havde de smukkeste lyserøde poser. Er forelsket i dem ?

 
Her hos Tellerup var der sindsygt mange gode tilbud, som jeg bare så gerne ville have med hjem, men jeg kunne ikke købe det hele, selvom jeg gerne ville ? Jeg købte kun fire bøger her. Dog er det en hel serie og til virkelig billige penge.  

100 kroner gavjeg til sammen for alle fire bøger til sammen. Vampire Diaries er en serie jeg mindes at have set/læst som yngre, så da jeg fandt den dragede den mig og hoppede selv ind i favnen på mig. Jeg måtte købe dem og de er jo også vanvittigt smukke ?

Jeg fik også signeret en bog her hos Tellerup. Carina Evytt var så sød at skrive i mit eksemplar af Jack the Rippers lærling, så det var bare toppen af kransekagen. Hvor blev jeg altså bare glad for det ?  

Så gik vi over til Egolibris, hvor de havde lime farvede poser med deres navn. Det er fedt at der bliver lavet nogle gode poser, da jeg sidste år gik rundt med plastisk poser. De her poser var så meget optur ?

 Her fik jeg købt tre bøger til 200 kroner. Den ene skulle jeg havde købt sidste år på bogmessen, men kom fra det igen, men nu fik jeg den købt sammen med to andre bøger.

  

Hvad har I købt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *