Nynne dagbog #1

Titel: Nynnes dagbog #1

Forfatter: Henriette Lind, Lotte Thorsen,  Anette Vestergaard

Sider: 198

Udgivet: 27. Juni 2003

Forlag: Aschehoug

Hvad handler bogen om?:

Nynne er sidste i 30’erne som ikke rigtig har det store held med mænd og andet godt i livet. Hun hopper mellem den ene mænd, shopper sig halvt fordærvet, bander, drikker som et åbent hul, samtidig med at hun prøver at være en god veninde og passe sit arbejde. Det hele virker kaos agtigt, men kan hun samle trådende og finde den rigtige kærlighed?

Hvad syntes jeg?

Det er den danske udgave af Bridget Jones dagbog, så ikke noget nyt på den måde. Det er lidt underligt, at lave en dansk udgave af noget der perfekt som det er, men jeg er stadig begejstret for den, selvom det uopfindsomt. Jeg syntes at hun bander langt mere end godt er. Det lyder rædselsfuldt med alle de bandeord de er bare nærmest kastet tilfældigt ind i teksten. Det er alt for meget, syntes jeg. Hun er dybt kikset, men ikke rigtig på den sjove måde. jeg er muligvis blevet for gammel til, at læse den slags bøger om andre menneskers pinligheder.

Jeg fældede tårer af og til, i de mere alvorlige passager. Jeg grinede af de sjove passager, som der da var en del af ind i mellem. Jeg har før læst dem og var dybt begejstret over den, men denne gang er begejstring meget mindre. Jeg er blevet en del ældre, så måske derfor. Den var dog sjov nok til, at jeg vil anbefale den til alle dem som elsker Bridget Jones. Den er sjov, men jeg giver den kun

<3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *