Den sorte paraply


Titel: Den sorte paraply

Forfatter: Lene Dybdahl

Sider: 444

Udgivet: 18. Oktober 2014

Forlag: Tellerup

Hvad handler bogen om?:

Adelsønnen Robert holder sommer på landet sammen med sin far, som han hader af hele sit hjerte, men en dag hvor han ligger og sover kommer en hestevogn ind på gårdpladsen. Den sortklædte mand diskuterede med hans far, hvilket han så da han havde gemt sig.

En gammel dame leder hver dag efter sin afdøde søn, men finder ham ikke. Da en ung mand så skylder op i vandkanten, så tager hun ham med hjem og tager sig af ham. Hun tror først han er død, men finder så ud af at han faktisk er i live og passer godt på ham. Han ved ikke hvem han selv er og hvad han hedder, så den store jagt går ind på hvem han er. Finder han ud af hvem han er og hvad den sorte paraply er for en?

Hvad syntes jeg?

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal mene om denne bog. Jeg syntes den var temmelig forvirrende, hele vejen igennem. Måske er det fordi jeg hørte den på lydbog, i stedet for at læse bogen. Det er underligt, men sådan er det en gang i mellem. Hele bogen igennem var jeg i tvivl om hvad dælen der foregik. Jeg fandt aldrig rigtig en sammenhæng, men tror alligevel at jeg fangede lidt af den 🙂 Det var svært for mig at finde rundt i personerne, hvilken tid det hele var skrevet i og hvad der hørte til hvilken tid. De mange tidsskift gør mig helt forvirret, men det betyder ikke at det er en dårlig bog, for hun skriver rigtig godt.

Jeg holdt rigtig meget af slutningen, som jeg syntes er rigtig god. Det er bare så fantastisk skrevet. jeg er dog stadig i tvivl om hvor mange stjerner bogen skal have, men jeg har givet den

<3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *