Man sagde hun slog sin mor ihjel

23681719

Titel: Man sagde hun slog sin mor ihjel
Forfatter: Dennis Drejer
Forlag: People’s Press
Udgivet: 2009
Sider: 191

Hvad handler bogen om?

Det er en virkelig sag. Sagen om Suldrup drabet. En mor, en far og en datter er alene hjemme. Moderens dør på brutal vis i huset, men både faren og datteren påstår at det er den anden der har gjort det. Den handler om følgerne af et politiarbejde, som ikke er gjort helt efter bogen og hvordan det er at være i fængsel, for noget man ikke mener man har gjort. Det er lige så meget en bog om at systemet ikke fungere optimalt, som en bog om denne tragiske sag.

Hvad mener jeg?

Egentlig er det den her slags bøger der er de bedste krimier, for du kommer helt med ind under huden på de mennesker der en del af bogen. Der er dog nogen, som ikke vil være med og det er også forståeligt nok, når man anklages for at have slået et andet menneske ihjel. Det at komme med helt derind, hvor et menneske er yderst sårbart er både smukt og skræmmende. Det er en følelsesmæssig bog, hvor man både er helt oppe og flyve af glæde, men også helt nede i kælderen af frustration og sorg. Det er en udmærket, vanvittig fortælling om hvordan alting kan ændre sig, fordi man gør én ting forkert og politiet ikke er grundige nok.

Det er på alle måder en skræmmende bog, fordi et menneskes liv bliver ændret for altid, fordi politiet også kan være sjuskede og fordi det er mord i familien. Det er altid uhyggeligt, men bogen er helt klart værd at læse. Jeg syntes det er vigtigt, at disse emner også kommer frem i søgelyset 😀

<3<3<3<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *