#Flyvehjørnet #1 – Begyndelsen

Boghjoernet har udfordret mig og en masse andre bogglade mennesker til at være med i deres bogudfordringer og det kan jeg da slet ikke stå for. Det bliver helt utroligt fedt at være en del af. Under hashtagget #Flyvehjoernet skriver vi så blogindlæg og laver Instagram opdateringer om hvordan det går med udfordringerne. Det glæder jeg mig meget til.

I denne måned er udfordringen at læse en bog som har stået på vores to read liste i mindst to år og det var slet ikke en svær udfordring. I hvert fald ikke at finde bogen, men det fortæller jeg meget mere om i de næste indlæg for denne måned. Jeg begynder på bogen idag – altså lige efter dette indlæg.

Er du med i en bogudfordring? Så fortæl mig endelig hvor jeg skal se dine opdateringer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *