Den hundrede årige der kravlede ud af vinduet og forsvandt

Forsiden fortæller meget af historien i sig selv – den giver god mening, når bogen er læst 😀

Hvem har skrevet bogen?
Af Jonas Jonasson

Hvad handler bogen om?
Han er lige blevet 100 år og der holdes en stor fest på plejehjemmet med borgmester, pressefolk og alle de andre gamle mennesker. Kun en nægter at deltage i festen – fødselaren, så derfor hopper han ud af vinduet og på sin flugt fra fødselsdagen oplever han en masse spændende ting og vi ser tilbage på hans mærkværdige liv med overklassen 🙂

Hvordan fandt jeg bogen?
Jeg læste i kvindebladet “Liv” for længe siden og der anbefalede de denne bog, som en morsom bog, så jeg bestilte den på biblioteket og havde egentlig glemt alt om den, fordi der var lang ventetid på denne bog. Da den kom to dage før min fødselsdag, så skyndte jeg mig ned for, at hente den og begyndte straks at læse den. 10 dage senere havde jeg læst hele bogen 🙂

Hvilke forventninger havde jeg til denne  bog?
Jeg forventede at denne bog ville være skrevet på en sjov og spændende måde, hvilket den bestemt også var, så mine forventninger blev indløst. Jeg fik endda mere sjov og ballade end jeg forventede 🙂 Den var på ingen måder til at ligge fra mig igen, da jeg først var kommet i gang med den, så den blev slugt ret hurtigt.

Hvad er min mening om bogen?
Bogen er en vanvittig sjov bog om denne hundrede årige mands liv og hvordan han kan sno sig ud af selv de mest utænkelige situationer. Den er så godt skrevet at den er svær at ligge fra sig igen. Det er en hæsblæsende historie om livslyst og omsorg for andre mennesker. Ofte sad jeg smilende og kluklo. Personbeskrivelserne er ganske gode og det er som om man selv oplever historien. Det er en af de historier der bare ikke slipper en, selvom man har lagt bogen fra sig og vendt den sidste side. Det er utroligt, at der er nogen mennesker der har den evne til at skrive 🙂

Kan jeg anbefale denne bog?
Den anbefales klart til alle der kunne tænke sig at læse en morsom historie, føle sig som en del af historien og kan lide spænding på den sjove måde. Læs den nu. Den er alle siderne værd og den er så¨spændende, at du vil glemme tid og sted hurtigt efter den første side har fået taget i dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *