Fraklip

Bogens navn: Fraklip

Forfatter: Lars Thomassen

Side antal: 20

Udgivet: 2014

Forlag: Fyldepennen

Dette er en lille novelle, som egentlig er meget god, men den mister ligesom sin glød i midten af bogen og bliver for let og uvirkelig. Detter er bare mine mening om den. Der er nogle virkelig gode stemninger undervejs, men der sker nogle ting, som jeg tænker er helt hen i vejret og ikke rigtig passe på en mand, som er så fordrukken som hovedpersonen tydeligt er. Jeg holder meget af anderledes bøger, men de skal også kunne give mig noget. ebook-cover-j11AaEeDE18-800Der var både noget virkelig smukt og virkelig trist over denne historie. Jeg kan føle personen gennem hele i historien. Der er også noget lidt morsomt ved denne hovedpersons måde at være på. Denne bog er slet ikke dårligt skrevet på nogen måde, men af ovenstående grunde (og måske er det bare mig), så giver jeg kun denne bog to hjerter.

♥♥

Jeg vil nok stadig læse mere af ham, for at finde ud af om det bare er mig der missede det meget gode i denne historie. Det kan jo ske ;D

Tak fordi du læste med 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *