Børngys – for voksne

Bogens navn: Børngys – for voksne

Side antal: 45

Udgivet: 2013

Forlag: Korrekturama

Jeg har lige læst denne helt vidunderlige bog. Det er en lille fin e-bog, som jeg fandt i Google Play, da jeg surfede lidt rundt efter nye bøger at læse 😀 Jeg læser normalt ikke gyser overhoved, men jeg tænkte “Hvor uhyggeligt kan det lige blive?”, men jeg kunne ikke tage mere fejl.

bornegys-300x400

Denne bog er simpelthen så uhyggelig, at det var svært at ligge bogen ned igen. Jeg blev nød til at finde ud af hvad der skete inden jeg kunne ligge mig til at sove. Det er en ufattelig spændende bog og jeg skal klart have fat i hendes andre bøger. Det viser sig (surfede lige lidt rundt for at finde flere af hendes bøger), at hun har skrevet en del bøger, så nu er jeg endnu mere begejstret 😀

Du vil ikke tro det, hvis du ikke læser denne bog, men børn kan være utroligt skræmmende. den er så velskrevet, at du virkelig tror på de små historier der er i denne meget fine samling. Jeg havde ikke et eneste øjeblik, hvor jeg tænkte på noget andet end at læse et ord mere, en sætning mere, en side mere 😀

Det var deres øjne.

Det var noget med den måde, hun kiggede på mig på.

Hvis du tør blive skræmt fra vid og sans, så skal du endelig læse denne letlæselige bog med rigeligt af gys der blev mere og mere hyggeligt eftersom du kommer gennem historierne. Jeg er vild med den sidste novelle “De små synger” – den lyder fredelig ikke!? 😀 Uuhh… den er det mest uhyggelige jeg har læst længe.

♥♥♥♥♥

Den fortjener fuldt ud alle fem hjerter 😀 Den er langt over mine forventninger til en gyser bog, som helt klart ikke er for børn og sarte sjæle 😀 Vil du vide mere om forfatteren, så har hun faktisk sin egen hjemmeside. Mikala Rosenkildes hjemmeside.

Tak fordi du læste med 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *