Evas sidste nat

Titel: Evas sidste nat

Forfatter: Øbro og Tornbjerg

Forlag: Politikens forlag

Udgivet: 2013

Side: 320

18296670

Hvad handler bogen om?

Nummer tre i serien og Kathrine Wraa og Jens Høgh, som handler om at en kvinde er dræbt i en opgang i Sank Petersborg. Kathrine vi finde ud af hvem hendes forældre i virkeligheden er og i jagten på det ender hun i Kreml og bliver viklet ind i sagen og den døde kvinde. Hun finder et billede med hendes mor på og en anden mand, end hendes far, men faren er ikke det eneste hun finder i sin søgen.

Hvad syntes jeg om bogen?

Denne bog var endnu mere uhyggeligt i forhold til de andre i serien og meget mere intens. Jeg kunne slet ikke slippe bogens historie og den var virkelig god, så jeg kan da slet ikkekan vente på nummer fire. Det bliver så godt. Denne bog er virkelig ikke for sarte sjælen, men er du til meget virkelighedstro krimier, så er den her virkelig det værd 😀

<3<3<3<3<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *