Djævlens ansigt

13057855

Titel: Djævlens ansigt

Forfattere: Øbro og Tornbjerg

Forlag: Politikens forlag

Udgivet: 2011

Sider: 507

Hvad handler bogen om?

Det er fortsættelsen på Skrig under vand og handler om profileringseksperten Kathrine Wraa, som i denne bog skal opklare sagen om en forkullet kvinde i en bil, men som sædvanligt er det ikke bare sådan lige til at finde ud af hvem der er morderen. Hun og makkeren Jens skal opklare sagen sammen og kommer ud hvor de ikke helt kan bunde. Klare de sagen? De møder mennesker, som er villige til at gøre hvad som helst for ikke, at blive taget for ulovligheder med mere.

Hvad syntes jeg om bogen?

Der er en del mennesker at holde styr på, men de er så smukt og godt beskrevet at de på ingen måder flyder sammen, hvilket gør det meget nemmere at adskille dem 😀 Sproget igennem hele bogen er nemt at læse, flydende og jeg strøg igennem bogen med en fart der ikke er ses før i mit liv. Det er virkelig en krimi, som slår benene væk under mig. Jeg holder virkelig af dette par og deres skriblerier. De er virkelig gode til at lave dybde i deres bøger, uhygge og spænding. Det er en fantastisk bog, som mange flere skal have fornøjelsen af 😀

<3<3<3<3<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *